Pemilihan Susu Ibu Hamil

Salam hai ibu-ibu semua. Saya pregnant #firstbaby, masih dalam trimester pertama. Saya ada mintak beberapa sample susu contohnya daripada Karihome, Anmum, Similac dan Enfamama. Tapi masih buntu nak minum susu yang mana bila saya perlu pertimbangkan kandungan gula dalam susu tu. Boleh ke cadangkan saya susu yang ibu-ibu minum/yang dicadangkan Dr ke KK ke? #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

15 Các câu trả lời

I ada try enfamama.. terlalu manis. Sekarang frisco, taste okay, tetapi berat badan naik mendadak 😅