Morning Sickness dan hilang semangat untuk kerja

Salam, esok baby saya dah 9weeks. Sekarang memang tengah mabuk hamil sampai tak selera nak makan. Perut pun kriukk kriukk lapar. Tapi kalau makan pun muntah balik. Kalau tak makan muntah angin. Badan banyak angin dan selalu lesu ? dapat MC 3 hari dari doktor dan semangat untuk kerja makin hilang. Rasa nak behenti je. Ada ka mommy2 sekarang macam saya? Saya perlukan semangat. ?

1 Trả lời

saya dulu pun mcm ni jugak. rasa lemau je pagi2. takda semangat. tp mummy kena sabar sikit je. masuk trimester 2 dah tak rasa lembik dah. normal balik. dah boleh happy2.