Minum air gula selepas bersalin

Salam, disini ada siapa2 tak yg ada pengalaman minum air gula lepas bersalin? lepas mnum air gula tu dia akan call ke bgthu rsult?? or kena jumpa doc by appt yg diberi baru bgthu rsult??

2 Các câu trả lời

Waalaikumussalam, maaf mommy, takde pengalaman minum air gula lepas bersalin. Saya ada pengalaman minum air gula masa mengandung je. mungkin mommies lain di Asian Parent boleh tolong jawab soalan mommy dan share experience.

klu doc or nurse xde kol lepas mnum air gula lepas brsalin tu, result okelah tu..hehe..nnti next appointmnt bby boleh tnye nurse tu balik tntg result air gula tu, biasa depa akan gtau time tu..