August Baby

Salam dan hai semua. Ada tak mummy2 kat sini due date bulan ogos? Saya dah TTC dah hampir 9bulan dan dua bulan lepas saya dah tak ambik tahu pasal ovulate day, fokus nak turunkan berat badan je. Tapi dua tiga hari lepas sore breast, cepat letih dan tergerak hati nak test. Seronok tak terkira hanya Tuhan yang tahu. EDD : 27/08/2020

August Baby
130 Các câu trả lời

Alhamdulillah..tahniah..jaga mkn minum..jgn stress..perkara kecil jgn di perbesarkan..byk kan berehat..kekuatan bdn seseorg semua x sama..ada yg thn lasak..ada yg x..

5y trước

Alhamdulillah. Terima kasih sis.

Kalau ikut pregnancy app saya due date 12.8.2020. Dah jumpa doktor tapi tak nampak mungkin awal. Esok nak kena scan lagi. Pray for me..

5y trước

Semoga baby n mummy selamat dan sihat ye.

Tahniah sis.. Saya pun last period 20/11/19. Dah missed period juga ni tp blum cek lagi.. Harap ada rezeki juga 😇

5y trước

Terima kasih sis. Insyaaallah ada tu. Mudah2an. Sya cek skali tak percaya cek lagi sama jgk. cuma tak gi sahkan kt klinik je lg.

InshaAllah, kalau ikut pregnancy calculator EDD 16/8/2020... tapi sy tak confirmkan lagi dgn doktor... hihi doakan saya jugak ye ☺️

5y trước

Hihi...tu la... lagi bape hari je anniversary saya jugak... kira baby tu hadiah utk anniversary saya laa... 😚

seronok nya, saya pun last period bulan 11 smpai skang tk period lagi, check upt satu line je💔, tpi hari2 sengugut

5y trước

Sis nak cek upt ke atau dah ke doktor?

Saya due date 29/8/20 sis.. Last period 23/11 Baby first.. Tp kandungan kedua.. Sblum ni gugur bulan 9.. tahniah 😍

5y trước

Semoga kandungan kali ni sihat dan selamat begitu juga mummy nya.

Tahniah .. jga kndungan baik2 , mkan mknan yg berkhsiat yer ... Smga slmt hgga bersalin .. btw due sy 2/8 ..

Sepatutnya due date bersalin sy bulan ogos ni tpi sy keguguran awal bln 3 ni. Tpi pregnant balik bln ogos.

Tahniah sis..semoga baik2 saja...n semoga sentiasa dilindungi Allah sehingga selamat melahirkan nnti aamiin

5y trước

Aamiin. terima kasih sis.

wslam mommys sy pon baru dpt taw kemarin due date 18/8/2020.. last period 11/11/2019 🥰

5y trước

Semoga kandungan sis sihat