Turun berat badan

Mummy2 kat sini ada tak yang macam saya every week berat badaN akn turun..?Sekarang berat dah jadi 31,buntu dah nak pikir macam mana nak naikkan berat badan ketika sedang hamil ni..Saya baru je 17weeks dan ni first bby saya jadi takut jika effect pada baby ?..mummy2 tau tak makan atau minum apa untuk naikkan berat badan??

1 Trả lời

Sy 18 week berat kejap 45 kejap 46..mcm tu ja..doktor n nursepun pelik..sy xda selera mkn..mcm2 sy buat..sy mkn asal ada isi perut..tuk baby kt perut..last2 bila kndungan btmbh..da mkn tong drum ..asyik mkn smpi berat naik mendadak😭

5y trước

Kena pksa mkn..klu xlalu mkn nsi..mkn benda lain..buah2an atau apa ja kt depan mata😊..asalkan perut xkosong..susu jgn lupa..