August Baby

Salam dan hai semua. Ada tak mummy2 kat sini due date bulan ogos? Saya dah TTC dah hampir 9bulan dan dua bulan lepas saya dah tak ambik tahu pasal ovulate day, fokus nak turunkan berat badan je. Tapi dua tiga hari lepas sore breast, cepat letih dan tergerak hati nak test. Seronok tak terkira hanya Tuhan yang tahu. EDD : 27/08/2020

August Baby
130 Các câu trả lời

Alhamdulillah... Sama la sy... Lepas setahun kahwin... Dah start malas nak celup2 opk... Start skip2... Sbb rasa mcm xnak bharap sgt da... Sbb ujung bulan je period... Last2 husband yg mula bcakap dgn perut kita... Tanya bila baby nak dok dlm ni... Dok pegang2 perut... Wlupun sblm ni dia xpernah buat... Lepas tu terus lekat... Ada jugak rezeki kami... Baby tggu ayah dia panggil dlu kot... Heheheh

5y trước

Alhamdulillah. Tahniah sis. Saya tiap2 bulan mesti ada tanda2 mcm pregnant tp tak pregnant. Taknak bg harapan sgt kecewa kta TTC pstu last period. Tapi itula Allah dah tetapkan rezeki dah. Baby malu2 nak ayah panggil jugak. hihi

Last period kita sama pulaaa sis 😂 saya sampai skrg blum period lagi . sminggu yang lepas saya ada kluar spotiing coklat . tapi blum saya test guna upt . takut hampa . 😂 doakan saya juga ya . Next week baru mau try test upt . doakan saya double line juga 😍😍😍😍Aamiin

5y trước

Aamiin yaAllah . 😍

Due sy 2/8/2020...sama la kita sis..mula tu dktr moniter utk turunkan berat badan je...so Ay pun dengan semangat nak turunkan berat badan..smpai jmpa dietcn segala...tul2 dah mngandung..alhamdulillah rezeki Allah maha kaya...doakan kandungan sy baik2 saja...TAHNIAH sis

5y trước

Alhamdulillah. Tahniah juga sis.

Tahniah sis.. Sy last period 18/11... Sy pn mnggu baby no 3 ney 4thn dh. Smp dh mls nk check.. Tp sbb rs breast skit dh bminggu. Tggu period x dtg2 jgk, 1hb Jan 2020 hsband suh buat upt. Alhamdulillah, positive.. Baby due 25hb Ogos..

5y trước

Insyaallah..🤲

Tahniah 😍😍 sy klau ikut apps ni due 06 august 2020. Bby first jugak, teruja kan? Hehe In shaa Allah nanti nk scan balik tgok heartbeat bby. Jaga diri moga selamat dprmudahkan sgala urusan semuanya. Aamiin

5y trước

Samelah last period. Teruja tapi skang bleeding jadi MCM 50-50 rase tu. Setakat ne scan masih semua selamat 😟

Congratssss mummy to be..sama la due kita & apa yg kita rasa..bila terlalu mengharap mesti tak lekat2 😂 last2 fikir nak turunkn berat badan je..alhamdulillah..fikiran mmg kena tenang je sbnrnya 🤗

Pergh.. lebih kurang je last period kite.. sy 24.11.. tapi sy blom confirm lekat lagi... tpi cek opk mcam ade gud news... 😃😃.. klu ade, ikut apps due 30.08.20

5y trước

Hehe.. tahniah.. sy da period pulak .. ngam 2 24.12..

Dah scan td doc ckp due date mgkin 8/8/2020 tp kna scan lg sbb masih kecik... Ingatkan bru 3 mggu rupanya dah dekat 7 mggu... Syukur Alhamdulillah... Mmg plan nak baby 2020.…

5y trước

Anak yg ke-3

Hai... Saya last period 8 november. Tapi belum pi sahkan dgn doktor lagi samada pregnant atau tak. 😅 klau pregnant, rasanya due bulan ogos jugak

5y trước

Klau tak menentu, boleh tengok di bulan yg ke2 pulak camna, klau xda jugak. Boleh test, in sha allah rezeki tu. 😍

Hye mommy semua.. Boleh sya tnya, Kenapa Ad warna mcm hitam tuu Garis upt.. Maaf, sya blm... Pernah prgnant lg... Doakan sya, smoga sya mcm mommy2x smua juga...

5y trước

Sme😊