Buka buku pink

Salam, bolehkah kita buka buku pink di kk, then sambung checkup swasta? Dan perlukah kita pergi kk utk checkup lg? Takut kk sesak time covid ni...

2 Các câu trả lời

Pilih salah satu. Kalau rasa malas nk bersesak kt kk dgn alasan covid, buka buku kt swasta dan terus check up kt situ kan lebih senang. Sbb klu buka buku kt kk, tp appointment yg diorg set kita tk dtg apa semua, kdg kk akan call tny kenapa tk dtg. Klu ckp sbb nk teruskan check up kt swasta selalunya akan dgr bebelan lah yg kk check up lebih bagus dan sebagainya.