vitamin kk meloyakan

Salam, boleh tak kita skip makan vitamin yg doktor bagi?? Sebab setiap kali sy makan, sy akan muntah balik apa shj yg sy makan. N jika x makan, xde pulak muntah.. Mohon pencerahan drpd mommy2 yang sudah ada bnyk pengalaman tntg perkara ini..?

14 Các câu trả lời

Tak boleh syg.. vit tu utk kita n baby.. if loya, try mkn sblm tidur n next app bgthu doc yg xtahan mkn vit jenis tu..

5y trước

Kalo buat x guna gula oke kann?.... waduh, maap byk2 sbb tnya mcm2 soklan, sy xde pngalmn lgsg dalam hal nie... tnya kt mak, jawapannya makan jer semua😂 sbb situasi mereka lain berbanding ngn sy