Muntah balik selepas makan.

hi salam, boleh saya tahu tak kalau kita makan obimin, lepas 2 jam makan then makan something. tetiba muntah apa yang dimakan tu. so soalan saya, obimin tu sempat serap tak untuk baby? takut sy muntah sekali dengan obimin tu. risau 😖😖#firstmom #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Sy pernah tanya soalan nie pd nurse KKIA, sbb sy pun alami sama mcm awak. Nurse tu kata x pyh. Sy pun follow je apa die kata. Next day tu, bila sy mkn obimin lpas 2 jam mkn, sy x mkn apa2 langsung. X muntah lpas tu. Bila nk mkn obimin tu sy buat mcm tu.

2y trước

maksud sis lepas makan obimin jangan makan pape la ye? sy biasa makan pagi lepas subuh sebab malam sy asyik terjaga nak muntah

Mcm sy, sy xboleh ambil ubat tmbh darah wktu pagi..sbb nt jd mcm sis, lps 2 jam mkn apa2 terus keluar balik. Jd sy tukar wktu mkn ubat ke sblm tidur, dan setakat ni alhamdulillah ok.

2y trước

sy biasa makan ubat lepas subuh sebab malam asyik terjaga pastu pening nak muntah.