Nk tnye ciri ciri sakit contractions

Salam boleh saya tahu, sakit contraction before nk g hospital tu ada rasa sakit perut nak berakk & mcm saya saya sakit sekali dgn terkentut. Takut g hospital nurse marah pulak. Saya 38minggu, tolong bantu saya😭😭 saya first time mum, #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

awak monitor contraction tu. kalau kerap, contoh 10 minit sekali, rasa perut mengeras macam senggugut tu, boleh dah pergi hospital.