sapu minyak angin ..

salam boleh saya tahu , kalau mengandung 9week , bole ke kita sapu minyak angin pada pinggang dan perut ?????? sbb malam2 perut mmg tak selesa , mcm angin ... boleh bagi pendapat ? dan cara lain untuk hilangkan rasa tak selesa tu ????

12 Các câu trả lời

Boleh... jgn saja berurut la...

5y trước

oo okey baik sis ..trima kasih

Mak mentua saya cukup pantang kalau sapu minyak angin awal2 mengandung ni... Sbb baby akan kesit... Apa benda tah dia kata. ..tapi memang tak boleh la.... Baik ikut kata orang tua.. Sbb depa makan garam dulu dari kita ni

5y trước

aah .. mak sya pun ckap bnda y sama .. tpi tu laa .. bila tak sapu mnyak angin jadi tak selesa .. 0😭 sbb perut rasa kembung je