Kaki naik bengkak last2 due

Salam, boleh bg cadangan untuk hilangkan bengkak pada kaki (edema) sbb da 2weeks kaki makin naik bengkak nak dekat² due ni, nak solat tak selesa bila time ddk..boleh tak rendam kaki dgn air sejuk or suam? #bantusharing #38weeks

1 Trả lời

Waalaikumussalam, boleh rendam kaki dengan air suam. Saya pun rendam kaki dengan air suam masa pregnant. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻 Tips dalam article ni pun bermanfaat sangat untuk kurangkan bengkak kaki: https://my.theasianparent.com/kaki-bengkak-ketika-hamil #TAPsupermoms

4y trước

Sama2 🥰💕