Tidur pakai diaper je takpe ke

Salam. Baby saya 3bulan..ok ke ye? Risau pula. Tp bila pakai baju seluar dia mcm xselesa tdur tak lena

3 Các câu trả lời

takpe..blh je puan..nk2 skrng musim pnskan..jika ada baju yg jnis brlubang blh pakaikan ank bju mcmtu...jika malam anak jnis kuat berpeluh blh pakaikan diapers shj..tp ms dia tdo lena pakaikan sluar pendek atau letak lampin cover dada nya jgn bg sejuk waktu tgh mlm .mg dpmudahkan segalanya amiin

sama la anak sy . msim panas ni tido pakai pmpers saja .. tp tgh malam sy selimutkan dia tkut sejuk sgt pula ..

sy pakaikan baju tapi tak pakai suar, pakai pampers je, sbb nampak selesa dia tidur mcam tu