Nak pakai baju macamana untuk pergi hospital bila dah nak bersalin?

Help please. Nak standby baju. Sy jenis pakai seluar je manjang tak prepare lagi baju utk pakai masa pegi hosp. Bersalin kt swasta #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

pakai ikt sis slesa.. pngalaman brsalin sblum ni.. sy paka bju tshirt dan sluar jer.. bila smpai hospital nurse akn bg kain hospital.. klau pakai baju tshirt n kain batik pom dia akn suruh tkar kain hospital.. sblum masuk wad.. dia akn buat ctg n check bukaan.. klau jubah sy xsarankn.. sbb nnti dia suh pakai kain hospital jgak.. nnti rimas.. sbb nk buat ctg dia akn suruh awk selak dkt bahagian perut

7mo trước

Oh faham.. tq puan sudi jawab

Saya pakai dress sebab senang

7mo trước

Tq puan sudi jwb