Baby 2 bulan menangis menjerit setiap malam

Salam. baby saya 2 bulan. dah dua minggu dia menangis menjerit setiap malam. selalunya akan start dalam pukul 11 malam - 12 malam and akan stop lebih kurang pukul 3-4 pagi. Awalnya suspek perut kembung, da jumpa doktor dan doktor bagi ubat. Saya bagi campur (susu badan + susu formula). Doktor suruh stopkan susu formula sebab dia kata susu formula tu yang buatkan dia kembung. Tapi sudah seminggu saya fully susu badan, masih lagi menangis menjerit setiap malam. Orang sekeliling saya kata saya salah makan sebab tu anak masih kembung, tapi saya da jaga pemakanan saya. saya tak makan sayur, buah, seafood, ikan, kambing dan daging sebab takut anak kembung. Tapi masih tak selesai kembung anak saya. Saya da buntu sangat sangat. Tolong saya 😢😢

21 Các câu trả lời

boleh jadi baby awak kategori baby high needed baby.

1y trước

sebelum ni ok ja. saya memang guna buai. tapi 2 minggu ni dia tetibe jadi macam ni. buai, dodoi, dokong semua tu tak berkesan