anak batuk

salam. anak sya btuk nk dekat sebulan. dlm sebulan sudah pergi 6kli klinik swasta. 3kli goverment. 2kli amik darah, sample kahak, dan x ray. tpi doc kata dlm darah xde pape. xray ade nmpk mcm ank ade asma. tpi doc x dpat nk sahkn lgi. sbb budak bawah 2thun. paru2 dia mmg nmpk mcm tu. minyak mcm2 dh bli dan sapu. ape ptut sya buat ni. ank ok. main smua. susu minum. mkn pun selera.

1 Trả lời

Wassalam. Doc pernah bagitau saya batuk memang lambat nak baik. Kalau takde simptom yg membimbangkan, rutin dia berjalan normal so mommy jangan risau. Teruskan pantau