Taska

Salam. Anak sy 2bln lebih. Sy dh hantar ke taska sejak isnin ritu sbb dh start keje. Setiap kali blk dr taska sy tgok anak sy letih semacam. Dia kurg aktif. Suara pun tak keluar. Sy ajk main pon tak respon. Mmg normal ke mcm tu? Kdg2 rse risau. Sblm ni plg awal tidur pukul 8 mlm. Tp skrg 630 dh tidur. Dodoi pon senyap je. Slalunye dia bising. Tbe2 sedih tgok anak senyap mcm tu je..

1 Trả lời

Hati2 sis. Skrg ni mcm2 kes blh jadi. Kna buat spot check kt taska tu. Tgk mcm mna dia jaga baby kita. Kita x tahu. Elok cegah sblum trlmbt.

4y trước

Setuju..kalau naluri ibu rasa ada something tak kena better check in detail