Hantar anak ke taska

Hai.. Ada tips tak untuk nak hantar anak umur 3 bulan ke taska? sy sangat risau dan sedih sebb kena hantar anak ke taska 😔

1 Trả lời

Kalau ez baby, try hantar seminggu sebelum kerja. Kalau high need, 2 minggu sebelum kerja. Kita dalam fasa nk sesuaikan anak dgn environment baru, so hantar awal mudah kalau apa2 kita boleh terus ke taska anytime

5d trước

Bersabar sis. Banyakkan doa buat anak. Doa ibu tiada hijab. Serahkan semuanya pada Allah swt utk lindungi anak