new mom

salam anak saya bru sebuln .hidung dy tersumbat n bila nafas mcam ad kahak ada normal or perlu pergi ke klinik utk bjmpe doc

7 Các câu trả lời

Cuba sis potong bwg merah kecik sbiji dua.. pastu letak dlm bekas jgn basuh lepas potong tu terus je letak dlm bekas... Letak kt tepi baby bg die hidu bau bwg tu... insyaallah boleh hilgkn seseme or kahak... Baby bru sbulan kn.. jgn letak byk sgt bwg...

5y trước

MAAF puan skiranya comment sy kurang dsgani. Doc dh psan awl2 LG baby msih keccil xperlu ltk bwg. Kita yg dewasa pn pedih hdung law bau bawg ini kn plak baby. Please refer doc atau yg pakar. Lain baby lain infection. 😊

Jmpe doc sbb nk tau lung dy clear atau x..baru sebulan mmg xde ubat..try sedut ingus baby if ade ingus. Sapukan mnyak bwg putih kat dada baby, bole try gak wap air bwg putih utk cairkan hngus

Tgk dada die berombak ke tidak. Kalu die bernafas then dada die smpai ke dalam bawa emergency terus. Tu doctor advice sye la masa ank sye selsema masa selsema x smpai sebulan. Baby kecik xde ubat.

5y trước

xad la pulak smpai mcm tu ....ol tq

Klu hidung sumbat tu better la p consult ngan doc.. Xpun beli spray sterimar tu.. Spray kat hidung.. Jgnla tunggu baby sesak nafas br nk g jumpa doc.

Betul. Consult doc. Masa anak sy batuk selsema, sy amek EL bwk jmpe doc. Sbb sy baca kalau bwh 3 bulan consider emergency

Pd saya bayi bawah umur tiga bulan ni baik bw jump doc. Biar doc consult. Sbb to fragile lah baby umur2 cm ni

Better bawa jmpa doctr