Mengandung lagi????

Salam, anak saya baru berusia 10 bulan dan fully breastfeeding. Saya x pernah datang bulan selepas melahirkan. Sekarang saya ada rasa symptom mengandung. Kemudian saya telah membuat upt dan keputusan positive. Adakah betul saya mengandung?#mommybuntu #pregnancy

Mengandung lagi????
2 Các câu trả lời

Smla cam sy... Anak sulung sy br 9bln n full breastfeeding tp sy dh mgandung nk msk 3bln,xsangka plak cepat btl melekat y 2nd ni..Nk dpt y sulung tu jenuh tgu hmpir 8thn tp xpelh dh diberikn rezeki cepat kali ni nk bt cmnekn...

4y trước

Alhamdulillah..tahniah..harap diberi kesihatan yang baik sepanjng mengandung ni. Saya takut kena marah je ngan nurse n doktor. 🤪

keputusan positif tp utk lebih jelas sis pegi klinik la confirmkan pregnancy

4y trước

alhamdulillah tahniah sis ya semoga dipermudahkan