nursing strike berapa lama

salam, anak saya 3 bulan 6 hari. sejak seminggu sebelum masuk 2 bulan, dia mesti ada perangai main2 nak minum susu. dia on formula with bottle. masa 2 bulan setiap 2 jam memang dia minum 4oz. then skrg 3 bulan, pernah sekali dia minum sampai 5oz. tapi jarak nye lama sangat 4-5jam. kadang2 pernah je jarak 3 jam. saya pening dan risau sebab sebelum hantar nurseri saya nak pastikan dia dah minum. sebab nurseri dia jenis suka paksa tidor je sampai2. boleh tahu tak nursing strike ni berapa lama?

1 Trả lời

Pengalaman saya plg lama 3 hari je. Teruskan offer susu dgn kasih sayang