Berkelah Semasa Hamil

Hi ibu2 semua.. Sy ade kemusykilan.. Nk tny la.. Sy preg 16wk... Tp hjung mgu ni fmly sbelah suami nk buat mkn2.. Tp tepi pantai... Ibu ayah xbg sbb tgh mengandung ank 1st... "bende manis" org tua kata.. Klau syg ank jgn pergi.. Dah la pg Sabtu tu sy kje.. Blik tgh hari.. Suami request nk pau sambal kate die.. Ni nk kne prepare utk bbq pulak.. Sy pun x rape sihat.. Sy serba salah dgn husband.. Bkn ape.. Bru2 ni sy bru discharge klua ward.. Fmly die sorg pun x tny keadaan sy sihat ke tak.. Tup2 nk buat mcm fmly day seolah xde pape.. Siap sruh2 sy pg.. Sy tfikir.. Boleh pulak suruh pergi.. Time sy sakit bkn sy mnx jenguk sy.. Tny khabar pun tak.. Sy syg kn ank sy lebih dri segala nye.. Mnx sgt pendapat.. Sy penat la mcm ni.. Suami kje Singapore.. Jumpe pun seminggu skli.. Jd nye semua sakit pening sy fmly sy yg uruskn.. Fmly die? Sikit pun xamik tau

2 Các câu trả lời

Saya masa ngandung 20week tu saya siap mandi air terjun dan siap naik gunung saya pon anak first juga tawakal pada Allah fikir yang baik2 baca selawat banyak2 pasal suami tu saya tak boleh kata apa2 sbb suami saya pon kerja Singapore tapi dia ulang alik kita pikir positif ye tak mau fikir banyak kesian baby bersabar yea puan doa yang baik2

Saya siap mandi laut masa pregnant. Takda apa lah puan. Tapi tentang penglibatan puan dengan suami puan, mungkin boleh slow talk dengan husband.