Bantu saya

Salam.. Ade tk mummy jd mcm sy, test dua line pstu msuk hsptl dktr check darah kata normal, check kencing positif lpstu bg appment blh 11,last msuk wad bulan 5..bila tekan2 perut mcm ade denyut.. Kadang perut sy rase mengeras, rase tegang, rase nyilu..mse nk kluar wad nurse bgtau sy mslh hormon je sbb tu test dua line.. Ikut kiraan sy skrg dh 23week#firstbaby #BantuSaya

2 Các câu trả lời

Aah tak scan ke?

tak scan ke sis?

4y trước

Masa msuk wad 1hari tu dktr pakar scan ikut kmluan dia ckp ade baby kemungkinan prgnant luar rahim, bila sy tnya kwn lain dorg ckp kalo prgnt luar rahim kene buang.. Tu yg sy pelik..