susu bdan

salam .. ada x yg dah stop nk susu bdan awal ? takpe ke ? atas sebb susu badan tiada lagi😕

2 Các câu trả lời

kalau puan msih nk nyusukan baby smpai umur 2 tahun..puan blh pergi klnik pakar sakit puan..tnye ttg pil tuk reset adakan susu bdn balik..in shaa Allah nnti blh nyusukan bby balik..tp kena jg pemakanan dan sbgainya...lepas nyusu ank..kena byk minum air kosong dan makanan berkhasiat...mcm sy dlu doc ada bgtw ttg pil ni..nk2 ms tu sy ada anak prem .jd doc kata kalau tetb susu xbyk atau otw nk stop .tp msih nk nyusukan ank..blh dtg klnik mintk pil tu susu bdn.mg dpmudahkan segalanya..aamiin

2y trước

ohh tq sharing 👍🏻

Saya stop masa 2 bulan lebih. Its okay 👍

1y trước

Nk tny, masa stop tu mmg terus tkd susu ke? Ke ada cara? Sy nk stopkn susu jgk ni. Tp rasa susah plk sbb breast sng bengkak