HB low

Salam.. Ada x siapa2 dalam ni yang hb up and down walhal makan ubat zincofer tu ikut cara yang disarankan, xpernah skip pon.. Hb kjp 9, kjp 10.. Last week naik 11.x, minggu ni 1st td 8.x, 2nd buat dpt lah 10.x.. Patut lah pening lalat je sejak 2menjak ni.. Nk kata minum caffeine pun xde, mkn ubat rapat dengan minum susu pon xde.. Siapa2 ada pengalaman n cadangan x?

1 Trả lời

saya serasi dgn maltofer je baru hb naik. ubat lain tak jalan... makan makanan yg boleh naik hb pun tak naik jugak.

5y trước

Tq.. 😊😊 InsyaaAllah akan usaha bab makanan dulu sementara jumpa nurse next 2 weeks..