sakit tulang punggung

Salam, ada tak sapa2 sini macam saya? Rasa sakit tulang punggung bila nak terus bangun jadi cramp sangat2, alih posisi kaki pun sakit, rasa sebelah ja ? takselesa langsung, baru 23weeks skrg ni. Ada tak petua atau apa2 boleh buat?

2 Các câu trả lời

Saya dulu macam tu juga, lagi2 masa duduk lama.. masa tu final exam duduk straigjt 3jam.. tulang punggung sakit sangat2 dahh dengn kaki pon sakit, balik je rumah terus baring

sama tp xthu nk buat apa?mintak tlg husband urut je tp msih sama..