Sakit tulang punggung

Hi mommies, sejak saya masuk 32 weeks saya ada rasa sakit dekat tulang punggung masa tukar posisi tidur, tapi sebelah kiri je. Skrg jalan pun dah sakit, sampai nak pakai seluar pun kena duduk sebab kaki sebelah kiri tak boleh berdiri tegak, rasa ngilu sakit. Minggu ni saya dah nak masuk 34 minggu, apa patut saya buat ya? Nak pegi keje pun jalan dah senget2 hmm #pleasehelp #firstmom #firstbaby

3 Các câu trả lời

Hehe sama la.. saya pun nak masuk 34w mmg smua sakit. Pakai sluar mmg payah xleh angkat kaki kiri🤣 celah kangkang sakit. Nak pusing kiri kanan kat katil pun susah kadang pinggang pinggul sakit sngat. Maybe sbab kepala baby dah kat bawah kan.

sama jugaa start semalam nak jalan pun dah susah sekarang. kalau tak asyik laju je jalan sampai pak mertua saya tegur “jalan laju2 nak pergi mana” 😭😭 btw saya 33w4d

Sama la, skrg 32 weeks dh kuat rasa sakit2 tu