Ubat zat besi

Salam hi, ada tak mommies yg macam saya tak boleh nak makan ubat zat besi, dari zincofer pastu tukar iberet pastu tukar maltofer tp masih muntah? Ramai yg cakap maltofer okay rasa coklat tapi saya makan still muntah. Serius tak tahu nak buat apa dah, makan je muntah 😞 ada tips atau solution lain tak? #bantujawab #ingintahu #SeriusTanya

16 Các câu trả lời

Saya pun makan zincofer nak termuntah. Tp makan waktu malam sebelum tidur, tp pagi atau tgh hari saya ada add on supplement vitalize shaklee. Alhamdulillah dari 11.8 hb naik jadi 12.8, 12.2