Efferty after misscarriage

Salam ada tak kat sini ikhtiar dengan efferty selepas misscarriage / keguguran ? Boleh share tak .

5 Các câu trả lời

Ouh saya pengguna efferty juga , saya gugur august 2022 . Pastu saya try sendiri untuk pregnant. 6 bulan tak sangkut2 , bulan 2 saya try test beli efferty Prote-C alhamdulillah terus lekat , saya dah 32w dah alhamdulillah . Cuma first month je minum efferty mama pastu mahal sangat saya beli susu kambing kat farmasi je pastu dr pesan minum susu dutch lady je , murah pun murah bagus pun bagus 🥰

1y trước

Amin semoga Allah titipkan rezeki untuk orang2 yang sabar macam awak 🤍

sye miscarriage last year bulan 8 brpntang sebulan, tp time after miscarriage sye keep mkn folic asid tnpa skin alhamdulillah awal tahun ni sye mengandung, now dah 35 week, jga mkn, jga kesihatan, insyallah ada rezeki nty

1y trước

Alhamdulillah semoga semua urusan dipermudahkan utk puan dan baby 🫶🏻

Saya gugur tahun lepas bulan 6. Bulan 11 jumpa efferty and start consumed efferty, sampai bulan 1. Bulan 2 pregnant alhamdulillah. Sekarang dah 3rd trimester. Saya minum flavour coklat je 😋

1y trước

Allahu salam takziah. Saya doakan ada rezeki awak lagi dalam masa terdekat. Dikurniakan kandungan kuat, sihat, selamat sampai bersalin aamiin ❤️

Saya consume tak habis sekotak yang trial pack tu dah lekat dgn izin Allah. Saya dan suami sama2 makan folic acid jugak.

1y trước

Haah saya minum dalam 5 sachet je. Sekarang dah 29w, terima kasih atas doanya. Saya doakan selepas ni rezeki awak pula. Minta suami amalkan folic acid juga ya 😊

saya. alhamdulillah lepas 3 bulan gugur, lekat. baby dah 2 bulan dah pun

1y trước

MashaaAllah tahniah .. berapa lama consume efferty sebelum lekat tu ye