Efferty susu

Salam, siapa pernah ikhtiar susu efferty? #firstbaby #ingintahu

30 Các câu trả lời

Saya pernah consume efferty. Bagi saya susu efferty ni bagus sangat. Tapi takdelah lepas minum terus pregnant. Saya minum 3 atau 4 kotak saje. Sepanjang saya consume efferty saya ada rasa kurang nak makan/minum benda2 manis. Period saya lancar. Kurang rasa senggugut. Saya stop minum start habis pkp sbb harga terus naik mendadak. Lepas beberapa bulan saya pregnant. Efferty ni dia membantu seimbangkan hormon kita. Hormon stabil baru chances nak pregnant tinggi. Cuba lah try sis

1y trước

Inshaallah smoga rzeki saya pula slepas ni

🙋🏻‍♀️ lama jugak laa baru lekat time ikhtiar dgn susu efferty.. tapi tulah, rezeki tak lama.. 5w mcm tu gugur ~ kalau awak nak ikhtiar, boleh try Pregnacare Max Conception.. bagi saya cepat sgttt lekat!! saya dah 2x lekat, asbab amalkan tu.. boleh search kat FB SIS ILHAM.. baby 1st, saya makan 1kotak jaa dah lekat.. yg 2nd, saya makan 2 kotak tupun tak habis pun kotak ke 2 dah lekat..

1y trước

oh saya Alhamdulillah tak bercelaru.. Cycle Period pun jadi 31hari ~ Sesuai utk saya..

sy 🙋...anak no 3 yg dlm perut ni...selama 4thn sy usaha mcm²..berhabis duit...amik clomid..x berjaya...ternmpk iklan efferty kt fb..sy sj try beli 1jar...sedap plak...beli plak 2jar..ms tu period mai sy terus ja minum...ngam abis 2jar tu spatutnya sy period plak la kan sbb 1jar 15sachet..tgu punya tgu x period..cek upt alhamdulillah positif...skrg 17w..semoga ada rezeki awk jgk ya...amin

1y trước

terima kasih...syoknya ramai rupanya baby efferty dlm ni 😍

sy pernah consume utk kandungan pertama.. take time jugak lah. ada rezeki lepas da stop tp keguguran. next sy try consume product preggy love..mungkin asbab lepastu alhamdulillah pregnant. skrg pun anak da nk masuk 4 bulan... inshaAllah ada rezeki Allah da tetapkan ☺️☺️

saya berikhtiar dgn efferty..alhamdulillah after dua jar sy dsahkan hamil..now dah 9weeks,awak blh try dan niat baik baik...insyaallah ad rezeki tu..yg pntg niat nak ad baby tapi slbhnya serah pada Allah..jgn tsilap niat...asbab effert blh hamil...🥰

1y trước

Tahniah puan, saya baru beli dua jar tu harini, doakan smoga ada rezeki ramadhan ni aamiiinn

Sy! Alhamdulillah.. 1jar efferty Allah bg rezeki.. Skrg consume efferty mama.. Now dh 7weeks,alhamdulillah. Semoga ada rezeki puan,kita sama² berikhtiar & semoga Allah dgr & angkat doa kita. Inshaallah aamiin

saya pn cnsume efferty thun lpas.dlm 3 jar alhmdullilah hamil.tp kguguran masa 10weeks.pastu thun ni consume lg.1 jar je.alhamdullilah skrg tgh pregnant 7weeks.doakan kandungan sy sihat2 ye ❤️

Saya minum efferty .. saya pernh gugur 2 kli tk smpai sethun thun lps .. then saya preg balik pada bulan 7 saya amalkn efferty masa bulan 4 so 5 botol ad baki 8 .. so skrg skrg da 33 week

waalaikumsalam, sy minum bulan 2 dah habis tak repeat pun .. dlm masa yg sama dh jga makan, ikut tips doc raihana founder tu jugak, bulan 3 Alhamdullilah lekat ..

saya,sy ttc 3thn lebih,mcm2 cube,minum efferty 10ktk jgk,alhamdulillah berkat sabar sy hamil bby efferty,skrg bby sy dh 1thn 6bulan..Dapat gelaran bby efferty..

1y trước

Brapa sachet tu pn