Baby tolak ebm

Salam ada tak ibu2 dalam ni yg bf baby bila baby dh mula makan tp dia dh xnk susu ebm(susu perah)? Baby nk direct bf je..susu ebm dia nak klu cmpur dlm mknn mcm bubur or buah klu letak dalam botol die keluarkn balik.kenape ye? Klu tmbah fm xpe ke. Risau sbb baby xmnum ebm lnsg skrg ni 🤧#mommybuntu #firstbaby #1stimemom #bantusharing Baby7bulan10hr

1 Trả lời

Hi awak. Minta maaf ya. Saya tak ada pengalaman dalam isu/situasi ni. Tapi mungkin ada mommies lain yang ada pengalaman. Jom mommy lain kongsikan pengalaman anda dengan kami😉