Air bisa czer

Salam. Ada tak ibu2 czer sini yg alami sakit bisa? Saya dah seminggu selamat melahirkan secara ceaser. Hampir setiap hari saya akan rasa sakit sangat2 mcm bisa2 dekat hujung tempat czer. Sakit bisa tu tak dtg setiap masa. Tapi ada lah dalam 5 atau 10 min sekali datang sakit tu. Tempat luka kering je tak berair pun. Normal ke?

7 Các câu trả lời

normal tu sis..sy pnah alami..rase pedih macm terbakar..tp jahitan elok jew xad luka kew ape..dktr ckp luka dlm xbaek lg bius da abis mmg kita akn ase mcm tu..jgn byk bergerak..sy lpas abis pntang pn ase lg bisa tu..skg ank da 11 bln lbih kdg2 ase jgk ngilu

norml sis ank kedua saya czer mmg sakit ni nk bersalin ank ketiga tapi nk normal dulu tmpt yg czer tu terasa pedih kat bahagian dlm rsa nyilu je

normal je. yg x normal kalau tmpt czer keluar darah and nanah. yg tu kena pg hospital.

ada mkn ubt thn sakit tk yg hospital bekalkn.. bykkn mkn buah oren sunkist supaya luka cpt sembuh

Rengat kot sbb awal lg baru smgukan.. tp nti masa check up tanya nurse blk ye

normal.. masih baru lg.. luka dlm x sembuh lg..

normal