Luka czer berair & berdarah

Saya dah nak masuk sebulan bersalin. Beranak czer tapi luka saya sampai harini keluar air belah kiri yg dijahit. Bila pergi check dekat klinik or hospital semua kata normal sbb tu air bisa lepas operate , kadang keluar darah juga. Dr kata selagi luka czer tak bernanah it should be fine. Tapi sakit nya still rasa if saya bersin or batuk dia sakit dekat area belah kanan pula. Mintak pendapat semua.. saya serta kan gambar darah yg keluar di luka czer.

Luka czer berair & berdarah
1 Trả lời

pergi hsptl semula dan inform dh keluar darah. sbb klu air bisa hanya setakat air sahaja.