Najis Berdarah

Salam ada baby girl sesiapa tak dlm ni yg berusia 5 bulan.. Full bf.. Bila BO ada drh kat najis tu.. Bayi sht je.. xda ngis, xda kembung perut, xde demam..

1 Trả lời

anak saya pernah sis last week , anak saya kena tahan dekat wad , dokter ckap ada kuman pada usus anak saya , tapi syukur juga kan , dia tak demam , batuk atau muntah2 , dokter bagi antibiotik dekat ank saya , kmi bdua duk kat wad selama 2 hari je , lepas syukur sihat dah anak sis😊. kalau boleh bawa lah ank sis jumpa dokter ya.

2y trước

2y berlalu baru nmpk blsn ni.. Alhamdulillah baby da ok.. hrp ank2 kita sm2 sht walafiat ya sis ... maaf btahun lama baru baca blsn ni 🙏♥️