Najis bayi 3 bulan

Maaf sy nk tunjuk gambr najis anak sy ni normal ke? minum full fm, najis cair warna kuning. Berak sekali sehari je. Anak aktif xde demam xde kembung perut.

Najis bayi 3 bulan
9 Các câu trả lời

anak sy pun mcm tu... anak 1st and 2nd pun najis kuning akibat jaundis berpanjangan... lama² ok.. waktu tu sy susukan guna susu badan mix dgn susu Similac. If puan risau, boleh je bawa pi jmpa doctor, kadang susu tak sesuai dgn baby

Normal. Najis warna macam ni tanda bayi cukup susu. Dan pencernaan bayi bagus.

kalau anak saya pula najis nya warna hijau2 gelap, minum susu formula..kenapa tah ya..

normal cair, sbb masih menyusu, belum makan

normal sis

normal sis kalau cmtu.

Normal tu sis

Normal.

Normal