Due bulan 5 ada yg selamat bersalin ke

Salam ..ad geng due awl bulan 5 tak? Hmm doakan dipermudhkan tauu belom ad tanda lagi ni… takot sgt mcm2 fkir. korang dh bersalin ke? Boleh share x korang yg xde tanda tu tpi dh bersalin cmna ye #firstmom #newmom #bantusharing

Due bulan 5 ada yg selamat bersalin ke
27 Các câu trả lời

sya due sepatutnya 17hb nie. tapi sebab pregnancy kali nie sangkut gdm, mungkin lagi awal seminggu / dua dari tarikh due yg sepatutnya. hari nie 2hb sya ada checkup, doakan sya x kena admit ari nie yee semua. #momtothreekids #newmomexperience #setiapanakituberbezapengalamannya