Due bulan 5 ada yg selamat bersalin ke

Salam ..ad geng due awl bulan 5 tak? Hmm doakan dipermudhkan tauu belom ad tanda lagi ni… takot sgt mcm2 fkir. korang dh bersalin ke? Boleh share x korang yg xde tanda tu tpi dh bersalin cmna ye #firstmom #newmom #bantusharing

Due bulan 5 ada yg selamat bersalin ke
27 Các câu trả lời

saya edd 7/5 tapi 22 haritu serah diri sepatutnya 23/4 induce tapi disebabkan ada batuk doktor hold kejap. 26/4 saya induce belon tapi 27/4 bukaan masih 3 cm dan bby dalam perut jantung dah slow. terus buat operation czer. jadi saya selamat bersalin pada 27/4 jam 1.04 tengahari.

1mo trước

Kene serah diri sebab apa sis saya due date pon 7hb 5 38week checkup nurse suruh g hospital tapi saya taknk pergi lagi sbb perut dah jatuh