29 weeks basuh baju baby

Salah ke kalau baru 29 week basuh baju baby..awal sangat ye..😚😚

15 Các câu trả lời

Klau saye dh lewat dh 😂 ank2 sblom ni memasing 27-29w dh siap packing semuaaaa barang trmsuk brg balik kg Ank ke3 ni santai sikit dh nk 32w bersantai lg tapi dh ade 1 beg utk hospital sbb dh berapa kali braxton hick 😅 ni pun beg emergency sbnrnya bkn beg betul 😅 sbb nya 2hr lps dh rse xsedap klmaren xtahan terus angkut beg ni bwak g klinik skli nk cek.. Risau nyaaah ank 1st dlu 34w dh brsalin dlm keadaan kalut

saya 27w da start basuh sis, nnti dah sarat x daya dh nk bsuh🤣😂tu pun ramai je ckp awl lagi nnti brhabuk lah apelah..bia lah, jnji x myusahkan kita nnti..kan?

sis saya 24week da basuh sparuh...sebab klu nnt da besar perut payah nak basuh sekali😇😇 biarkan orang nak mengata sis..lain org lain kan ..doa ja yang baik2🥰

2y trước

ya sis..betull ..sya cuci baju mo 3 kali cuci sikit2 sbb xsanggup cuci smua sekali...biar kan dia sis..peduli ja dia🥰

Bagus basuh awal packing awal ni tenang rasa, jgn jd saya masa last pregnancy semua last minit, kena pulak bersalin awal sikit kelam kabut rase😅

2y trước

Ye betul, dah boleh fokus nak beranak dgn tenang😁

Basuh je awal sis . Jangan jadi macam saya . Basuh last minit semua tak sempat prepare sebab baby kecik dalam perut dah kena admit awal .

2y trước

awk bersalin time berapa week..kadang sye pon jadi risau Sbb ramai yg ckp bersalin awl dari due..

sye bsuh lg awal..🤣 28 weeks da siap packg.. prepare awal snang x kalut.. bley double check kot2 ade brg x ckup..

2y trước

mgkin modal dye mnyembang kot.. ble bce dlm grup nie, rmi jgk yg bsalin awal.. rsau kdg2

Xde la sis. Sya pon dh basuh tp x pack lg 27week. Dekat tempat kerja dh niat dh blik nak pack bju bby semua. Last2 xbuat pon. 😅

2y trước

hahaha .sama la sye basuh je pack blom lgi..HRI sabtu ahad baru rest ..tengok la ptg nti ke esok bru pack😆😆

skg saya 28 week. hrini mula sda basuh baju baby, lagi awal lg bgus. sbp anytime ja baby akan kluar, tak perlu fikir apa org cakap 😁

2y trước

Kan sye pon fikir gitu...lps dia tegur terus mcm menyirap..semua Salah😒😒

sy 29week smalam baru check up kk.. nurse tanye dah packing baju baby ke belom?? 😂😂 dia suruh standby dh baju bawak hospital

2y trước

Kan...tu la nurse pon ckp klu bole semua da siapkn..Sbb kita x thu bila baby keluar kn

saye dah 32minggu 6hari tak cuci lagi baju baby sis..38minggu nanti dah kene serah diri pulak🤭