Alhamdulillah done basuh baju baby.. due 8 Feb 2021..dah 32 weeks.. InsyaAllah baby girl.. 🤲❤️

basuh baju baby

Alhamdulillah done basuh baju baby.. due 8 Feb 2021..dah 32 weeks.. InsyaAllah baby girl.. 🤲❤️
32 Các câu trả lời

Dah bersalin ke sis ..klu belum bersalin lg sy doakan smoga dipermudahkan sagalanye ye sis 😊😊 adek sy deu 6 feb 2021 tapi baby nk kluar awal dh bersalin dah 11 jan hihi 😅😊

4y trước

haa awal plak baby nk kluar..tk sabar dh nk jumpe mummy gan dady dia hihi 😅

sy lpas bersalin baru beli tmpat sidai baju bby ni.. tu la husband kate nanti..nanti.. last2 bby kuar awal 38 week.. tapi baju da basuh awal2..

4y trước

xpe lagi Best baby dh selamat keluar kan hihii 😊😊❤️

jelesnya ramai yg dah sampai nak due..sy belum ada rezeki lg..semoga dipermudahkan urusan awak² yg bersalin bulan 2 nnti..aamiin..

4y trước

Allahu.. InsyaAllah puan nnti akak ade rezeki untuk puan ye doa banyak2 .. Allah tahu bile waktu yg sesuai utk puan nnti ade rezeki puan ye.. Aamin.. 🤲 ❤️

semoga dipermudahkan. maaf nak tanya..semua beli size newborn ke puan?? anggaran berapa helai baju puan beli ye?? sy tak reti nak bajet

4y trước

sama2 😉

Sy dah 30 weeks.. Belum beli lg.. Minggu depan baru ada rezeki nk membeli.. Insyaallah.. Semoga dipermudahkan semua urusan ya...

4y trước

tq sis.. InsyaAllah aamin😊

Saya inshallah 12/2 due. Semoga urusan kita semua dipermudahkan. Amin. Baju pun baru selesai basuh minggu lepas, packing belum. 🤭

4y trước

aamon ya rab alamin 🤲 🤲 🤲 ❤️❤️❤️

ehhh ..awak 32 weeks due 8/2 .. saya dah 31 weeks tapi kenapa due 6/3 .. 😂😂 padahal beza seminggu je

3y trước

saya awal period tu jururawat tulis

bestny .. doa kn sy dapat bby gurl pulakk .. excited pulakk yg no 2 nie .. anak first bru 6bulan

4y trước

amin .. thnkyou

semoga di permudahkan sis.. bagus cuci awal , so nnti tak penat masa tggu due..hehe

4y trước

aamin.. tq sis😊

wow meriahnya..tahniah puan, semoga dimudahkan urusan dan ceria2 selalu..aamiin

4y trước

terima kasih puan.. aamin.. 🤲 ❤️