29 weeks basuh baju baby

Salah ke kalau baru 29 week basuh baju baby..awal sangat ye..😚😚

15 Các câu trả lời

Dah bole tu .. saya skrg 29w , nurse dah suruh standby beg baby n ibu 😅

2y trước

tulah..da siap awl senang

kbtulan sy pon baru basuh ari ni.31w…28w ok dh nk prepare beg hospital

2y trước

betul…setel awl2 x kalut.bsalin ni bkn boleh jgka.terawal kn naya je 1 ape x prepare

Sbb jiran sye cakap awl sangat da basuh🙄🙄

2y trước

biar la dia nak kata apa sis,jnji bby sihat, bukan beli guna duit dia pun beli, sy pun awal beli sis, beli sikit² lma² jdi bnyk lengkap la

basuh je puan time tgh lrat ni 🤣. Tak yah nk dgr ckp org sgt.

2y trước

thu tkpe...da siap awl senang sye fikir

xsalah punn