Saya baru 30 Minggu start Semalam dah mula keluar susu. harini breast sakit ..normal ke??

Sakit sangat

7 Các câu trả lời

normal, susu badan sudah terhasil seawal usia kandungan 16weeks. normal juga bg ibu hamil yg belom ada susu badan. tak perlu risau. jangan picit/pam/marmet. boleh trigger early contraction dan kelahiran pramatang. masa mandi boleh bersihkn dgn air bersih utk elakkan puting tersumbat. kalau bengkak susu boleh tuam sejuk sampai kebas kemudian tuam panas utk kurangkan bengkak susu tu

2y trước

☺️❤️

Best nya sdh kuar susu .. Sy tringin sngt nak kuar susu awal.sbb 1st bb n 2nd bb ,sush sy nak kuar susu badan .smpai bgkak n demam😭...

saya dari 16week susu dah mula kluar . skrg dh 30week pantang disentuh tau2 je dah basah bra .

normal, ada yg lebih awal pun ada..

normal. susu dah start ada.

normal

Ya