Siapa pernah kena sakit perut mse awal2 mengandung ank pertama?

Sakit rase mcm nk snggut tapi tade bleeding lgi kejap sakit kjap elok

24 Các câu trả lời

Sy masa 1st trimester... Uterus implantation pain.... Kata doc.. Sbb eggs tu nak menampal dkt uterus... Tp lama2 tu dah hilang.. Tp hujung2 1st trimester Sakit2 juga.. Then buat urine test.. UTI pula (kencing kotor).... Hihi.. Dedua tu boleh buat sakit cam period pain..

Sy skrg 8w. Klau mlm sshnye nk tido. Mengiring ke kanan sakit, ke kiri sakit. Telentang jgn ckp laa 😅😂 kdg2 smpai suami pon asyik terjaga bila sy dok pusing2. Sy start rasa sakit2 mcm senggugut dari 5w pregnancy

Sy.. sakit perut gilaa rupanya sebab angin.. lambat makan terus sakit. Kentut pun susah.. dari 3week sampai sekarang sakit on off.. dr kata mmg angin, so kena kerap makan walaupon sikit.

5y trước

Saya plak kerap sendawa dgn buang angin 😂

Saya puan. Saya kena gastritis and perut memang penuh angin. Selalu muntah balik makanan, loya, and tak lalu makan. It lasts from 8 weeks sampai around 12 weeks.

Saya🙋..tapi sakit perut yang buat saya tak dapat berdiri atau duduk ..terpaksa baring terus tidor baru ok..kalau tidak perpanjangan melayan sakit ni😅

5y trước

Bestnya dpt tido 😅 sy kalau berdiri xrasa sgt. Kalau baring tu yg perit smpai xboleh tido lena 😢

Sy pernah rasa sakit perut. Tp xde bleeding. Sakit pn kdg ada kdg xde. Yg paling mencabar skli, kena gastrik tba2😅. Sdgkan makan on time ja selalu.

5y trước

Sama2 sis😊

Saya baru rabu lepas bleeding sis. Nasib baik xde apa apa yg blaku pada akndungan saya. Doktor check semua baik baik je.

ate memang gitu permulaanya telur nk melekat di rahim, rahim mula nak bagi reaction nak mengembang gitu la gayanya

5y trước

Mcm tuh lgi sedih ank da bsr dlm perut thu2 da tde kn,hrap tde pape laa ermmm

Sama saya..kdg2 sakit perut sblh kanan kdg2 sblh kiri..sy prgnant 6week..😁😁

5y trước

Normal..sbb rhim tgh mgembang..

Syeee nk terberak jee tp p berak tk kua2 pn. Kuat kntut kuat sedawa pn same.