34minggu5hari

sakit mengeras kerap sangat...baby aktif sangat...semoga dapat bertahan sampai 37minggu...tolong doakan saya ya ibu2...😢saya ada record bsalin awaii...saya harap prgnant kali ni biarlaaa bsalin sampai cukup 37minggu...

1 Trả lời

Saya pun Ada record bersalin awal 35w tahun lepas. Tapi yg kali ni Esok nk masuk 38w pun xnk kluar lagi. Baby kerap mengeras n active Tapi itulah, awak bnykkkan rehat. Jgn active sgt Tgu 36w Baru bergerak active

2y trước

Berat 2.4kg. Tapi nicu sehari untuk pantau darah, 2 hari Kt scn Sbb kuning tinggi. Lepas tu da boleh ambik baby Balik.