Due dah sampai

Hi , harini sy dah 40w due sepatutnya harini 11/3 tapi langsung teda tanda2 bersalin , baby pun aktif perut je kerap mgeras , kalau tak bsalin lagi 13/3 ni kena induce doakan sy semoga sgalanya dpermudahkan 🤲🏻 #firstmom

6 Các câu trả lời

semoga dipermudahkan urusan sis .. sy due 14/4 .. doc cakap 13/4 kena admit (kalau belum brsalin) ..

2y trước

saya due 5/4 tapi doctor tak bagi tarikh serah diri lagi . sekarang pon baby seronok bermain kat dalam perut 😂 semoga semua bakal ibu dipermudahkan urusan bersalin di bulan ramadhan yang mulia ini 🥰❤️

semoga dipermudahkan urusan sis...semoga selamat semuanya..

semoga dipermudahkan segala urusan sis ❤️

😊semoga sis bersalin dengan selamat....

semoga dipermudahkan urusan sis🥰

Aamiin