Masa prgnant ni la kena sakit gigi berlubang la . Gusi sakit ke urat. Sabar jelaaa

Sakit gusi

1 Trả lời

betul membe saya penah cite 2 kali pregnant 4 batang gigi cabut reaksi saya: whatttttt? garu kepala . tapi masa pregnant anak sulung , memula tak jupe punca tapi setelah hb kerap turun nurse tukar obimin ke zincofer . masa mkn zincofer elok je gaiss tak sakit gigi . sampai trfikir iron dlm zincofer lain meh dgn obimin ? pregnant anak kedua pun allahu gigi berlubang la gusi keradangan la . maseni mmg mkn zincofer . minta tukar ke obimin sebab taktahan kerap muntah dan mual kalau makan . so then cukup seminggu makan obimin , memang mghantui betul sakit gigi . then tukar balik ke zincofer . alhamdulillah selamat gigi masih setia menemani sehingga sekarang . kipidap mami . mungkin mami juga perlu cari kesesuaian . sebab masa sy, gigih sy minum susu but still ... sakit gigi xleh bwk bincang . 😭

2y trước

kannnn .. besar btl pengorbanan seorg ibu 😭