3rd Trim: Sakit gigi/gusi

Moms, ada tak sama 3rd trim dkt sini sakit gigi/gusi wlpn gigi elok jer tak berlubang or bergoyang? Byk yang kata kalau masuk 3rd trim mmg ada yg sakit gigi mcm ni. Boleh suggest mcm mana nak kurangkan sakit gigi? #pleasehelp #firsttimemom #firstbaby #firstmom #32week

1 Trả lời

Ya saya masuk je 3rd tri sakit gigi yang tak blh tido. Tp gigi sy mmg dah sakit sebelum pregnant lg. so sy decide cabut last week. Now recovering. Cuma ada ulser kt tempat bius. Makan pun tak lalu. Berat turun sikit.

7mo trước

Sama la kita ni. Rsanya sakit gigi tu ada dlm 2minggu cmtu, mlm2 mmg tak dpt tido. Tapi skrg lain pula kacau tido, gatal kaki tgn pula