Warded at Week 6

Saja nak share dengan mommies. Saya ditahan di wad sebab dehydrate teruk sangat. Setiap jam muntah, makan minum pun tak boleh. Now saya di monitor, masukkan air and ade buat few scans. Ubat muntah dengan kuasa Allah alhamdulilah membantu cuma perut gassy and angin naik tu masih ada. Doakan saya dan baby sihat semuanya.

2 Các câu trả lời

stay strong sis ... sy awal2 pregnant dlu pun alahan truk sgt .. mjur tk smpai naik wad .. sy mkan ape tekak rasa nak mkan . dan mkan kuantiti yg sikit je tp kerap ..

Mencabarnya. Sabar ye sis. InshaAllah semoga dipermudahkan segala urusan..