layanan ayah dengan suami

saja nak luah perasaan.. kadang rasa sedih sebab walau dah berkahwin pun ayah tetap layan apa keiginan kita nak pulak time pregnant ni.. tak pernah pun dia merungut ke marah ke apa.. berbeza dengan suami kadang kadang selalu marah marah n kata kita mengada mengada..😭😭

13 Các câu trả lời

biasa jmpa..sdri Pon pnh kena..diungkit kita xkje harap mkn mnum Dr die..what the hell kawin cmtu

ayah tu kan cinta pertama anak prempuan nya. cinta pertama yg tak pernah mengecewakan.

bincang dgn suami.bg brainwash sikit..geramnya