GDM..BSP

saja nak berkongsi tgk ada yg tnya2..mgkin bole membantu..sy sangkut gdm mggu ke 18..pastu kena buat bsp 2mggu skali.jd nak turunkan bacaan bsp tu..sy cuba mnum air lemon panas.. Alhamdulillah mnjadi dgn sy. Bape ari sblm tu ada jgk cuba air rendaman bendi tp rasanya lps mnum lemon panas lg turun byk bacaan sy..n skg sy tukar beras kpd beras herba faiza yg utk diabetes tu..n elakkan mnum or makan manis2 la..doc dh pesan kena jaga btol2 bhya nnt utk kita n baby jgk..

16 Các câu trả lời

sm lah sis....hrp sy pun bjaya stiap hr ke sis amalkan lemon pns tu atau hr nk bsp je

5y trước

ari tu..masa pg cek bsp 5.0 then tghri naik 5.9 so lps dh bole mkn tu yg try mnum lemon panas tnpa gula tu so bila cek ptg n mlm tu dh jd 4.6 cmtu je..

Kalau lemon digantikan dengan limau kasturi suam kosong boleh tak.. 🙄

5y trước

Alhamdulillah... 😊😊

Tenkiu sudi sharing😘😘

5y trước

🥰🥰🥰

mkn buah jambu sis

5y trước

Ya mkn jgk slalu sis..masa naik skit tghri tu sy mkn jambu n sandwic bacaan 5.9..pastu mnum lemon cek next dh 4.6

👍👍

👍