susu badan,

Hello sa nk tanya para ibu dlm tap ni.. Mcm mna nk tambah susu bdn. Bby dh masuk 7bln n mmg kuat menyusu bbanding mkn.. Sa risau klo air susu sax cukup. Mcm mna nk tmbh susu bdn menggunskan kaedah tradisional. Selain dari betik, dn minum sup?

2 Các câu trả lời

Sis jgn fikir susu xckup...sbb susu ibu ni sangkut jugak dgn mindset kita...n susu ibu ni konsep dia demand n supply...kalo demand tggi supply jugak akn byk...jgn risau n stay positif ok

Makan kacang hijau yang direbus dengan air garam. sehari satu gelas cukup